Het product paardenmelk

Hoewel paardenmelk geen geneesmiddel is, heeft paardenmelk een positieve invloed op de algemene vitaliteit en op het functioneren van verschillende organen. Paardenmelk is qua samenstelling vergelijkbaar met moedermelk. Het bevat veel energie, ijzer, vitaminen ( A, B, B2, B12, C en E), mineralen en spoorelementen. Het eiwit bestaat bijna voor de helft uit albumine/globine (afweereiwitten). Dit gezonde natuurproduct bevat weinig vet (± 1%) en is rijk aan eiwitten en melksuikers ( 5 à 6 %).

De melk is licht verteerbaar en stimuleert de groei van goede bacteriën in de darmflora. De uitbreiding van deze goede bacteriën zorgt voor de verdringing van de slechte bacteriën, die de oorzaak zijn van vele aandoeningen. Zij produceren namelijk gifstoffen die de darmwand irriteren en in het bloed kunnen worden opgenomen. Een verkeerde samenstelling van de darm veroorzaakt tekorten in het lichaam van mineralen en vitaminen, met name vitamine K en de vitaminen uit de B-groep. Er treedt gebrek aan weerstand op, die een vergrote ontstekingsgevoeligheid en vatbaarheid voor infecties tot gevolg kan hebben.

Door het drinken van paardenmelk wordt de darmflora hersteld en het bloed gezuiverd. Door de samenstelling en de lichte verteerbaarheid van paardenmelk wordt het product ook gebruikt door mensen die aan kanker lijden. Het versterkt het lichaam en heeft vaak tot gevolg dat een chemokuur of bestraling beter kan worden verdragen en dat de bloedwaarden beter op peil blijven.

Omdat paardenmelk veel door de huid opneembare vitaminen en mineralen bevat, kan het een zeer positief effect hebben op vele huid- en haarproblemen. De verzorgingsproducten op basis van paardenmelk kunnen een herstellend effect hebben op de huid. Het gaat om o.a. huidverzorgende crème, shampoo, hairconditioner, bodylotion etc. Weldadige producten voor huid en haar!
In de webshop kunt u informatie vinden over de cosmetica producten, de paardenmelk poeder en de capsules.

Bestellingen kunnen geplaatst worden via de webshop of via e-mail.