Persoonsgegevens die worden verwerkt
’t Schanebroek kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van onze diensten, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan ’t Schanebroek verstrekt.
Wij kunnen de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Naam- en adresgegevens
  • Telefoonnummer en email-adres
  • Factuur en afleveradres
  • Bestelde producten en diensten
  • Correspondentie

 

Waarom ’t Schabebroek gegevens nodig heeft

  • Het leveren van de producten
  • Contact over het geven van persoonlijk advies
  • Contact betreffende de bestelde producten en diensten

 

Het bewaren van gegevens
Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor het uitvoeren van onze dienstverlening, of zolang als wettelijk noodzakelijk is. De belastingdienst eist bijvoorbeeld dat wij facturen 7 jaar bewaren.

 

Delen met anderen
Wij verstrekken uw persoonsgegevens enkel aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Alleen personen of organisaties die noodzakelijke taken uitvoeren om u van dienst te zijn hebben toegang tot uw gegevens. Dit betreft o.a.:

  • Onze medewerkers
  • Onze vervoerder.
  • Onze IT en applicatie- dienstverleners. 

 

In kaart brengen websitebezoek
Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Wij gebruiken deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Recht op inzage: U heeft elk moment het recht om op te vragen welke gegevens wij van u hebben vastgelegd. Overigens zijn dit doorgaans de gegevens die u bij een bestelling zelf heeft opgegeven.
Recht op rectificatie: Als uw gegevens niet correct zijn vastgelegd passen wij die aan. U hoeft alleen maar een mailtje te sturen.
Klachten: Heeft u een klacht met betrekking tot de omgang van uw gegevens dan kunt u een klacht indienen bij Autoriteit Persoonsgegevens.
Verwijderen van uw gegevens: Op uw verzoek zullen we alle gegeven verwijderen, mits dit in overeenstemming is met de wetgeving en het uitvoeren van onze verantwoordelijkheden. 

 

Beveiligen
’t Schanebroek en onze IT-partners doen er alles aan om uw gegevens zo goed mogelijk te beschermen. Dat doen we door de manier waarop we georganiseerd zijn en door het nemen van passende technische maatregelen.

E-mail: info@paardenmelker.nl

Datum: 01-01-2020