Leveringsvoorwaarden

Prijzen en voorwaarden

Eindverantwoording

De tekst op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld door ’t Schanebroek met behulp van onze leveranciers en diverse naslagwerken. Aan de inhoud van de website kunnen geen rechten worden ontleend. Alle informatie in deze website dient ter informatievoorziening bij onze producten en de inhoud vervangt op geen enkele wijze het advies en/of de behandeling van een arts. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die op welke wijze dan ook zou voortvloeien uit de in deze website gegeven informatie.

 

Prijzen

Alle genoemde prijzen op deze website zijn inclusief BTW. Type- en invoerfouten voorbehouden.

 

Levering uit voorraad

Alle producten uit deze website hebben wij normaal gesproken op voorraad. Mochten wij door omstandigheden een product niet direct kunnen leveren, dan zullen wij hierover contact met u op nemen.

 

Nalevering

Indien wij een product uit deze website na moeten leveren, berekenen wij uiteraard geen extra verzendkosten.  Aan toezeggingen met betrekking tot de termijn waarop wij een product denken te kunnen leveren, kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Afleveradres

Als afleveradres hanteren wij het adres dat u heeft ingevuld tijdens de bestelprocedure. Wanneer u uw bestelling op een ander adres geleverd moet worden dan dient U dit bij uw bestelling te vermelden.

 

Terugsturen

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 7 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekendgemaakte vertegenwoordiger. De bedenktijdtermijn geldt niet voor de paardenmelkpoeder en de capsules

Mocht u een artikel retour willen sturen dan kunt u dit per email aan ons doorgeven. Retouren waarvoor geen retourafspraak is gemaakt, worden door ons niet geaccepteerd en verwerkt. Wij nemen alleen ongebruikte producten, in de originele verpakking, retour. U kunt het artikel aan ons retoursturen en dan storten wij het bedrag binnen 10 werkdagen terug op uw rekening.

 

Inpakfouten

Ondanks onze zeer zorgvuldige werkwijze, zijn inpak fouten onvermijdelijk. Wij verzoeken u om dit binnen 3 dagen na ontvangst per email aan ons te melden. Wij zullen dan contact met u opnemen om deze fouten zo spoedig mogelijk te herstellen. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die tijdens de verzending is ontstaan.

 

Betaling en verzendkosten

Bij een orderbedrag boven de € 60,00 is verzending gratis. 

Betaal uw bestelling veilig en direct met iDEAL.

U kunt het bedrag vooraf overboeken op onze rekening. U krijgt na uw bestelling een e-mail met een bevestiging en overzicht van uw bestelling. Let erop dat wij uw bestelling verzenden nadat het bedrag overgeschreven is op ons rekeningnummer. In de e-mail die u  van ons ontvangt vind u de gegevens die nodig zijn voor deze overboeking. De verzendkosten worden berekend conform de verzendtarieven van PostNL. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die tijdens de verzending is ontstaan.

 

Wijzigingen in het assortiment

In de loop der tijd kan het zijn dat de verstrekte informatie met betrekking tot een bepaald product niet meer actueel is. Op grond van nieuwe inzichten, de beschikbaarheid van grondstoffen of aanpassingen in de wetgeving blijven fabrikanten producten verbeteren en aanpassen. Op onze website vindt u altijd de meest recente informatie. Het kan voorkomen dat een product niet meer verkrijgbaar is, in dat geval zullen wij dit vermelden op onze website en u een advies geven voor een passend alternatief.